Crtani Filmovi

Svi crtani filmovi na jednom mjestu-kolekcija popularnih crtanih filmova za djecu. Besplatni Crtani filmovi koji će vam uljepšati dan. Crtani filmovi za djecu prava su nagrada za najmanje.

srijeda, 23. studenoga 2011.

Pepa Praščić - Školska predstava

with 0 komentari
Pepa Praščić - Školska predstava
Sigurno znaš da je prijateljstvo važno čuvati i njegovati, da prijateljima ne smijemo lagati te se s njima ne smijemo svađati. No uvijek smijemo upoznavati nove prijatelje i prijateljice, pa upoznajte Pepu!



Lijepo je upoznati nove prijatelje, oni ti mogu pokazati neke nove igre i otkriti nove tajne. S njima ćeš provesti vesele trenutke, naučiti da moraš biti odgovoran i poštivati druge.
Prijatelji mogu biti i oni veseli likovi koji te ujutro bude preko televizije ili interneta. Upoznat ćemo te s jednom našom prijateljicom, tko zna možda ćete se odlično slagati!
Njezino ime je Pepa, ona je pomalo neposlušna mala svinja. Živi s mamom, tatom i malim bratom. Njegovo ime je George, a Pepa baš voli paziti na njega.
Voli i brčkanje po mulju i kupanje u lokvama uz glasan smijeh i roktanje. Njezina tri dobra prijatelja su pas Danny, ovca Suzi i zec Rebecca. Svaka njihova igra je prava avantura, ponekad kapne i pokoja suza, ali uvijek sve završava sretno!


0 komentari:

Objavi komentar